Oldal kiválasztása

Omega 3 olaj Zinzino BalanceOil

Összehangolt Omega 3 receptúra a hatékonyság érdekében

OPTIMÁLIS AGYMŰKÖDÉS
Az EPA és a DHA megfelel a normál agyi működést érintő, egészségre vonatkozó állításoknak1. Várandós nők esetében a DHA hozzájárul a magzat, valamint a szoptatott csecsemők normál agyi fejlődéséhez1. A hosszú láncú omega-3 zsírsavak nemcsak számunkra, hanem a következő generáció számára is fontosak.

JÓT TESZ A SZÍVNEK
Az EPA és a DHA megfelel a szív egészségét érintő, egészségre vonatkozó állításoknak. Továbbá hozzájárulnak szívünk helyes működéséhez2.

ERŐSÍTI AZ IMMUNRENDSZERT
A BalanceOil D-vitamint tartalmaz, amely rendkívül fontos az immunrendszer helyes működéséhez3.

Omega 3 olaj Zinzino BalanceOil összetevői

HALOLAJ
Az általunk használt halolajok (az izlandi LYSI-ből) elsősorban rövid életű, apró, nyílt tengeri halakból származnak, mint például a szardínia, a szardella és a makréla. Nincs szükség különleges halra. A kritikus tényező az a zsírsavprofil, amely hatékonyan optimalizálja az omega-6:3 egyensúlyt a szervezetben már 120 nap alatt.
Halolajunk teljes, feldolgozatlan halakból származik. A nyersolaj egy finomítási folyamaton megy keresztül, amely során eltávolítják a különféle szennyeződéseket. A Balance termékekben használt halolajok az EPA és DHA esetében szigorú előírásoknak felelnek meg, továbbá igazoltan nem tartalmaznak nehézfémeket és egyéb méreganyagokat. Az LYSI (a BalanceOil gyártója) a termelésre vonatkozó valamennyi követelménynek, továbbá az élelmiszerekre és gyógyszerekre vonatkozó GMP, vagyis helyes gyártási gyakorlat elveinek is megfelel.

OLÍVAOLAJ
A BalanceOil különleges, hidegen sajtolt extra szűz olívaolajat tartalmaz, amely polifenolokban rendkívül gazdag (több mint 350 mg/kg)5. A polifenolok erős antioxidánsok, számos jótékony hatásai ismertek. Nemcsak az üvegbe zárt BalanceOil minőségét, hanem testünk egyensúlyát is védik. Termékeink GMO mentesek (nem tartalmaznak genetikailag módosított organizmusokat).

HAL- ÉS OLÍVAOLAJ / ÖSSZHANG = NAGYSZERŰ EREDMÉNY
A feldolgozott élelmiszereken alapuló modern étrendünk túl sok omega-6 zsírsavat és túl kevés omega-3 zsírsavat tartalmaz. A BalanceOilban tudósaink az omega-3 zsírsavakat megfelelő mennyiségű polifenolokkal társították, létrehozva ezzel egy olyan összehangolt receptúrát, amely nagyszerű eredményeket produkál.

BIZONYÍTOTT HATÁS 120 NAP ALATT
Minősített laboratóriumainkban több mint 163 ezer tesztet elemeztünk (2016 októberéig), létrehozva ezzel a világ legnagyobb adatbázisát. Az omega-3 kiegészítőket nem fogyasztó emberek átlagos omega-6:3 aránya Európában 15:1, az Egyesült Államokban pedig 25:1.
A BalanceOil vagy LeanShake 120 napon át történő szedése után azonban ez az átlag 5:1, illetve sokszor 3:1 alá csökken.

Egyéb információk a Zinzino halolajról

Honnan származnak a BalanceOilban található halak?
A Balance termékekben használt halolajokat olyan előírás szerint állítják elő, amely nem követeli meg a halak különleges eredetét. A Balance termékek egyik legfontosabb jellemzője, hogy mindössze 120 nap alatt biztonságosan és hatékonyan képesek optimalizálni az omega-6 és omega-3 zsírsavak közötti egyensúlyt.

A halak mely része található a BalanceOilban?
Az LYSI halolajak általában rövid életű, apró, nyílt-tengeri halakból készülnek. Az olaj elkészítéséhez az egész halat felhasználják. A nyersolaj egy finomítási folyamaton megy keresztül, amely során eltávolítják a különféle szennyeződéseket. A finomítási eljárás során válik ízletessé a halolaj.

Van bármilyen genetikailag módosított anyag a halolajban?
Nincs.

BalanceOil – Állítások (EFSA)
 1. A DHA hozzájárul a normál agyműködés fenntartásához. Az állítás csak olyan élelmiszer esetében alkalmazható, amely 100 g-ra és 100 kcal-ra nézve legalább 40 mg DHA-t tartalmaz. Ahhoz, hogy az állítást fel lehessen tüntetni, a fogyasztót tájékoztatni kell arról, hogy a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el. A docosahexaénsav (DHA) hozzájárul a magzat és a szoptatott csecsemők normális agyi fejlődéséhez. A várandós és szoptató nőket tájékoztatni kell arról, hogy a kedvező hatás 200 mg DHA napi bevitelével, illetve a felnőttek számára ajánlott omega-3 zsírsav ajánlott napi bevitelével érhető el, tehát: 250 mg DHA és EPA. Az állítás csak olyan élelmiszer esetében alkalmazható, amely legalább 200 mg DHA napi bevitelét biztosítja.
 2. Az EPA és a DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. Az állítás csak olyan élelmiszer esetében alkalmazható, amely az 1924/2006/EK rendelet mellékletében felsorolt „OMEGA-3 ZSÍRSAVAK FORRÁSA” állítás szerint legalább EPA- és DHA-forrás. Ahhoz, hogy az állítást fel lehessen tüntetni, a fogyasztót tájékoztatni kell arról, hogy a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.
 3. A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Az állítás csak olyan élelmiszer esetében alkalmazható, amely az 1924/2006/EK rendelet mellékletében felsorolt „[VITAMIN(OK) NEVE]- ÉS/VAGY [ÁSVÁNYI ANYAG(OK) NEVE]-FORRÁS” állítás szerint legalább D-vitaminforrás.
 4. Minden olyan állítás, amely szerint egy élelmiszer omega-3 zsírsavakban gazdag, illetve a fogyasztó számára hasonló jelentéssel bír, csak olyan esetekben alkalmazható, amikor a termék 100 g-ra és 100 kcal-ra nézve legalább 0,6 g alfa-linolénsavat, vagy legalább 80 mg eikozapentaénsavat és dokozahexaénsavat tartalmaz. Már a forrásnál megtörtént az elemzés és a vizsgálat.
 5. A BalanceOil-ban használt extra szűz olívaolaj hidegen sajtolt, majd speciálisan kiválasztott picual olívabogyóból származik, amely polifenolokban rendkívül gazdag (több mint 350 mg/kg). Már a forrásnál megtörtént az elemzés és a vizsgálat.
 6. Az olívaolajban található polifenolok hozzájárulnak a vérzsírok oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Az állítás csak olyan olívaolaj esetében alkalmazható, amely 20 g-ra nézve legalább 5 mg hidroxi-tirozolt és származékait (oleuropein komplexet és tirozolt) tartalmaz. Ahhoz, hogy az állítást fel lehessen tüntetni, a fogyasztót tájékoztatni kell arról, hogy a kedvező hatás 20 g olívaolaj napi bevitele esetén érhető el.
 7. A DHA hozzájárul a normál látás fenntartásához. Az állítás csak olyan élelmiszer esetében alkalmazható, amely 100 g-ra és 100 kcal-ra nézve legalább 40 mg dokozahexaénsavat (DHA) tartalmaz. Ahhoz, hogy az állítást fel lehessen tüntetni, a fogyasztót tájékoztatni kell arról, hogy a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el. A dokozahexaénsav (DHA) bevitele 12 hónapos korig hozzájárul a csecsemők normál látásfejlődéséhez. Ahhoz, hogy az állítást fel lehessen tüntetni, a fogyasztót tájékoztatni kell arról, hogy a kedvező hatás 100 mg DHA napi bevitelével érhető el. Ha az állítást tápszerre használják, az élelmiszernek az összes DHA zsírsav legalább 0,3%-át kell tartalmaznia.
 8. A DHA és az EPA hozzájárul a vér normál trigliceridszintjének fenntartásához. Az állítás csak olyan élelmiszer esetében alkalmazható, amely legalább 2 g EPA és DHA napi bevitelét biztosítja. Ahhoz, hogy az állítást fel lehessen tüntetni, a fogyasztót tájékoztatni kell arról, hogy a kedvező hatás 2 g EPA és DHA napi bevitelével érhető el. Amennyiben az állítás étrend-kiegészítőkre és/vagy dúsított élelmiszerekre vonatkozik, a fogyasztót tájékoztatni kell arról, hogy ne lépje túl az EPA és DHA 5 grammos kombinált napi bevitelét. A DHA hozzájárul a vér normál trigliceridszintjének fenntartásához. Az állítás csak olyan élelmiszer esetében alkalmazható, amely 2 g DHA napi bevitelét teszi lehetővé, továbbá eikozapentaénsavval (EPA) kombinált DHA-t tartalmaz. Ahhoz, hogy az állítást fel lehessen tüntetni, a fogyasztót tájékoztatni kell arról, hogy a kedvező hatás 2 g DHA napi bevitelével érhető el. Amennyiben az állítást étrend-kiegészítőkön és/vagy dúsított élelmiszereken használják, a fogyasztókat tájékoztatni kell arról, hogy ne lépjék túl az 5 g EPA és DHA kombinált napi bevitelét.
 9. A DHA és az EPA hozzájárul a normál vérnyomás fenntartásához. Az állítás csak olyan élelmiszer esetében alkalmazható, amely legalább 3 g EPA és DHA napi bevitelét biztosítja. Ahhoz, hogy az állítást fel lehessen tüntetni, a fogyasztót tájékoztatni kell arról, hogy a kedvező hatás 3 g EPA és DHA napi bevitelével érhető el. Amennyiben az állítást étrend-kiegészítőkön és/vagy dúsított élelmiszereken használják, a fogyasztókat tájékoztatni kell arról, hogy ne lépjék túl az 5 g EPA és DHA kombinált napi bevitelét.
 10. A D-vitamin hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához. Az állítás csak olyan élelmiszer esetében alkalmazható, amely az 1924/2006/EK rendelet mellékletében felsorolt „[VITAMIN(OK) NEVE]- ÉS/VAGY [ÁSVÁNYI ANYAG(OK) NEVE]-FORRÁS” állítás szerint legalább D-vitaminforrás.
 11. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához. Az állítás csak olyan élelmiszer esetében alkalmazható, amely az 1924/2006/EK rendelet mellékletében felsorolt „[VITAMIN(OK) NEVE]- ÉS/VAGY [ÁSVÁNYI ANYAG(OK) NEVE]-FORRÁS” állítás szerint legalább D-vitaminforrás.
 12. A D-vitamin hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához. Az állítás csak olyan élelmiszer esetében alkalmazható, amely az 1924/2006/EK rendelet mellékletében felsorolt „[VITAMIN(OK) NEVE]- ÉS/VAGY [ÁSVÁNYI ANYAG(OK) NEVE]-FORRÁS” állítás szerint legalább D-vitaminforrás.
 13. A D-vitamin hozzájárul a normál fogazat fenntartásához. Az állítás csak olyan élelmiszer esetében alkalmazható, amely az 1924/2006/EK rendelet mellékletében felsorolt „[VITAMIN(OK) NEVE]- ÉS/VAGY [ÁSVÁNYI ANYAG(OK) NEVE]-FORRÁS” állítás szerint legalább D-vitaminforrás.
 14. A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban. Az állítás csak olyan élelmiszer esetében alkalmazható, amely az 1924/2006/EK rendelet mellékletében felsorolt „[VITAMIN(OK) NEVE]- ÉS/VAGY [ÁSVÁNYI ANYAG(OK) NEVE]-FORRÁS” állítás szerint legalább D-vitaminforrás.

Webshop

Buy / order - Prodigy 5 FGXpress | All-in-one nutrition | vitamin | antioxidant | energy | marine phytoplankton | price | order | CBD OIL - KANNAWAY ORDER | BUY | PRICE | HEMP OIL | MEDICAL | CANNABINOID | ENDOCANNABINOID CBD OIL - KANNAWAY ORDER | BUY | PRICE | HEMP OIL | MEDICAL | CANNABINOID | ENDOCANNABINOID | FGXPRESS | Powerstrips | Painkiller strips | Marine Phytoplankton | Wonder strips - The PowerStrips | Order - Prodigy 5 FGXpress | All-in-one nutrition | vitamin | antioxidant | energy | marine phytoplankton | price | order | ZINZINO Omega-3 balance olaj | megrendelés | vásárlás | ár | omega3 | ZINZINO Omega-3 6:3 olaj balance | Prüvit Order | Buy - ketone products shop | price | ár | TOP RATED EXOGENOUS KETONE PRODUCTS | FGXPRESS Magyarország | Powerstrips | Prodigy 5 | tapasz | Fájdalomcsillapító gyógytapasz | fitoplankton | BeautyStrips | Csodatapasz - tapaszpont - Safe laser | Soft laser | lágylézer | forgalmazás | ár | kedvezmény | akció